Vélemények

Egy nagy kincset ad anélkül, hogy ez lenne a célja... a közösség kincsét. Amellet igaz, hogy jól megmozgat, nagyon jól néz ki és érdekes. CSAK AJÁNLANI TUDOM! Nem csak akkor, ha mozogni akarsz és ha barátokat akarsz, hanem akkor is, ha egy különleges, saját stilust is akarsz.


Antal László

Én rengeteg sportot kipróbáltam ezelőtt. Vizilabdáztam, fociztam, boxoltam, triatlonoztam stb. Viszont sajnos mindegyiket abba kellett hagynom különböző okok miatt. Aztán két év szünet után rábukkantam a Capoeira Debrecen facebook oldalára, és gondoltam egye fene kipróbálom. Kellemes meglepetés volt számomra már az első edzés. A srácok nagyon kedvesek voltak velem, és rendesen le is izzadtam. Azóta is (habár még csak rövid ideje de) szeretek idejárni mert az edzés segít hogy erősödjek, valamint segít hajlékonyabbá vállni. Nem beszélve arról hogy a közösség is szuper, az egyzőtársaim mindenben segítenek ha valamit nem értek és készek elmagyarázni ahányszor csak kell. Mindezek miatt szívből ajánlom mindenkinek hogy próbálja ki a capoeirát.


Szabó Máté

A capoeirában az jó, hogy elég jól megmozgat minden izmot, jó a közöség, a társaság és persze, az embert feltölti pozitív energiával.


Magyar Alexandra

Egyetemre kerülve egyre kevesebbet sportoltam, ami végül arra a szintre eljutott ,hogy szinte semmit nem mozogtam. Már régóta szemezgettem a debreceni sportlehetőségek között, de nem találtam kedvemre valót, egészen idén szeptemberig, amikor is hirtelen jött ötletként rákerestem a capoeirára. Rögtön be is csatlakoztam az első adandó alkalommal. A társaság remek, mindenki barátságos és segítőkész volt már elsőre is. Egy rendkívül energikus harcművészet, ahol a másikra odafigyelve tudsz igazán kibontakozni. A maga játékossága és a mozgáskultúrája megalapozza az órák hangulatát, amit a társaság már csak tetéz. Ha szeretnéd, hogy minden porcikád átmozogjon, és az első néhány edzés után a fekvés is nehézségeket okozzon az izomláz miatt, akkor itt a helyed!


Kota Csaba

Gyerekek, munka mellett kevés idő jut magamra, ezért olyan mozgásformát kerestem, ami hatékony, és fokozatosan növelhető a terhelés. A capoeira felülmúlja minden elvárásom: az erőnlétem (no és az alakom ) jól érezhetően-láthatóan javul, és mivel az egyes mozdulatsorok elsajátítása teljesen leköti a figyelmet, kikapcsolódásnak, stresszkezelésnek is tökéletes. A csapat csupa jófejekből áll, ilyen szintű elfogadás és segítőkészség kevés helyen tapasztalható. Robi kiváló edző, mindenkire figyel, és nagyon jól motivál. A játék egyfajta szelíd határozottságot igényel: figyelünk a társunkra, alkalmazkodunk a mozgásához, ugyanakkor igyekszünk irányítani is. Edzések után garantált a jóleső fáradtság, és a mosolygós jókedv.


Darvai Irén

Nyári edzések

Az edzések időpontja (augusztus végéig):

Kedd   18:00 - 20:00
Csütörtök   18:00 - 20:00

Helyszín:

Az edzések a Nagyerdei Stadionnál lesznek megtartva.

Nyári edzések - jelmagyarázat

Kapcsolat

Ajánlott oldalak